Ekstra komponenter til din boligalarm

Visste du at du kan ha mange ulike tilleggsfunksjoner knyttet til din boligalarm? Det finnes flere lure ekstra komponenter til din boligalarm. Les videre hvis du kunne tenke deg å vite mer om dette.

Du kan for eksempel skaffe deg en husdyrtilpasning. Dette gjør at husdyr opp til 15 kg kan gå rundt i boligen, helt fritt, mens din alarm er på. Hvis du har dyr i hjemmet, er det veldig viktig å ha undersøkt dette. Er husdyret over 15 kg, finnes det andre gode muligheter.

Det finnes også noe som heter glassbruddetektor. Den reagerer hvis noen skulle knuse et vindu. Derfor plasseres komponenten ved ytterdørenes vinduer, eller der det er størst fare for at noen bryter seg inn ved å knuse et vindu.

Både Sector Alarm og Verisure har også noe som kalles «panikkalarm». Denne funksjonen gjør at en vekter rykker ut uansett hvorfor du har utløst alarmen. Her er det personlig sikkerhet som står i fokus. Dette er noe du bør vurdere dersom du for eksempel bor alene, eller for å alltid kunne føle deg 100% trygg uansett.

Det finnes også en ekstra komponent som er en vann- og temperatursensor. Denne kan oppdage både vannlekkasjer og temperaturforadringer. Varsling i tidlig fase vil sikre at det ikke blir for store skader.

Beskytt boligen din med boligalarm
Skaff deg en boligalarm og beskytt boligen din

Mange velger også å skaffe seg ny lås (for eksempel kodelås) samtidig som de skaffer seg ny boligalarm. I mange tilfeller vil disse enhetene da kunne jobbe sammen. Dette er utrolig praktisk for store familier! Det blir aldri noe problem om noen skulle glemme nøkkelen sin. Det kan føles som en helt ny og bedre hverdag, for veldig mange!

Det finnes en rekke andre ekstra komponenter. Derfor kan det lønne seg å finne ut av hva man ønsker seg og hva man trenger, før man velger boligalarm. Du har utrolig mange muligheter!