Boligalarm

Alarm på hytta

Visste du at det kan være lurt å ha boligalarm på hytta også? Det er gjerne noe man ikke tenker over, men det finnes faktisk boligalarm for fritidsboliger også.

Bare se for deg at du skal til hytta i fjellet i påsken. Du vet at det er isende kaldt når du kommer opp dit, og at det tar en god stund før varmen får grep på hytta og den rå lufta forsvinner. Dette kan du faktisk unngå om du har boligalarm for fritidsboliger på din hytte. En god alarm med gode funksjoner vil la deg skru på lyset og varmen i hytta mens dere er på vei opp dit.

Hyttealarm kan gi hytte ekstra trygghet uansett hvor du er.
Det kan også være lurt å ha en alarm på hytta. Så vet du at den er trygg selv om du ikke er der.

Full kontroll fra byen

Det er også slik at hyttene gjerne står uten folk mesteparten av året. Det betyr at det er lett for uvedkommende å bryte seg inn og forsyne seg av verdisaker, om det finnes i hytta selvfølgelig. De går jo etter de hyttene som ser ut som har en del verdisaker. Så om du har en del verdisaker på hytta, enten det nå er tv, stereo, hvitevarer, playstation eller andre verdifulle ting så bør du ha boligalarm på hytte. Hvor omfattende denne alarmen skal være er jo opp til deg.

Den absolutt beste beskyttelsen er en boligalarm som har kontakt med en vaktsentral og eventuelt med kamera. Du er jo ikke selv i området så det er vanskelig for deg å få gjort noe annet enn å få nødetater på stedet om noe skjer med hytta. Med kamera kan du også se om det faktisk er mennesker som tar seg inn i hytta på grunn av dårlig vær, og dermed blir værende i hytten over natten. Om du har telefon på hytta, eller en annen form for kommunikasjonsmuligheter så kan du snakke med de som er i hytta og gi eventuelle instrukser.

Sjekk flere alarmselskap

Om du har boligalarm fra før, så kan du sjekke med det selskapet om de har gode priser på boligalarm til fritidsboliger. Hvis du ikke er fornøyd kan du legge ut alarmoppdragene på Tjenestetorget og få tilbud på boligalarmer tilsendt.