Boligalarm

Alarmselskapet med mest fornøyde kunder

Hva er nøkkelen til å finne det alarmselskapet som har mest fornøyde kunder?

For å finne ut dette må du rett og slett forhøre deg rundt. Når du skal finne et alarmselskap som tar vare på kundene sine så må du finne ut hvordan kundene faktisk opplever forsikringsselskapet. De sier jo at den beste indikator for fremtidig atferd er ved å se å tidligere atferd. Så hvordan gjør du det?

Snakk med andre

Ja, du bør begynne med å snakke med folk rundt deg. Gjerne med familie, venner, kollegaer og andre som kan ha hatt opplevelser med forskjellige alarmselskaper. Det er da viktig å få med seg erfaring på en del forskjellige punkter. Først og fremst hvordan de ble håndtert som mulige kunder, var det slik at de var overivrige på å selge og overkjørte kundens behov? Så er spørsmålet hvordan det faktisk fungerer i virkeligheten. Hva skjer når alarmen går? Er de til stede kjapt, eller tar de kontakt på telefonen kjapt for å finne ut hva som skjer? Eller tar det veldig lang tid før alarmselskapet faktisk responderer.

Prøv anbudstjeneste

Om du velger anbudstjeneste som for eksempel Tjenestetorget, så kan du også lese om folks opplevelser på disse sidene. De forteller om sine opplevelser på godt og vondt, og du kan så ta stilling til den informasjonen du får og se hva du velger å gjøre. Om du legger ut din boligalarm på anbud, så vil du også få tilsendt tilbud fra de forskjellige vaktselskapene. Da kan du få tilsendt tilbud fra flere alarmselskap og du kan se over og sammenligne tilbudene i ro og mak. Skal du velge alarmselskap så bør du være obs på hva kundene sier om dem, det er faktisk en indikator på hvordan alarmselskapet vil behandle deg også.

Velg riktig boligalarm og selskap.
Finn beste boligalarm for deg og dine behov.