Boligalarm

Bli enda tryggere med boligalarm

Det er utrolig viktig å føle seg trygg. En alarm i hjemmet gjør at du kan dra på ferie, reise og være på jobb uten å bekymre deg. Har du ikke boligalarm? Da burde du skaffe deg deg nå.

Du er faktisk 30 ganger tryggere med en boligalarm. Hvis du har en FG godkjent alarm som er tilknyttet en bemannet alarmstasjon, er sjansen for innbrudd så mye som 30 ganger mindre enn om du ikke har det. Statistikken er levert av NHO Service, Finansnæringens Fellesorganisasjon (FNO) og Prognosesenteret.

Det å være 30 ganger tryggere vil helt klart gjøre noe med hvordan hverdagen din er. Ikke minst vil det ha mye å si for ferieopplevelsene dine.

Med dette i tankene er det overraskende at kun 16% av alle husstander i Norge har boligalarm. Vi burde alle ta våre forhåndsregler, og gjøre det vi kan for å forhindre at innbrudd skjer hos en av oss.

Boligalarm gjør hjemmet trygt
Med boligalarm kan du føle deg enda tryggere hjemme

Du har kanskje ikke vært klar over det før nå, men noter deg at du kan få forsikringsfordeler med en boligalarm i hjemmet. Hvis du kjøper og monterer en alarm, vil premien på innboforsikringen bli lavere. Grunnen er selvsagt enkel: Du har redusert risikoen for innbrudd.

Husk på at det er viktig at alarmen er FG godkjent for at du skal få redusert forsikringspremien. Usikker på hva FG-godkjent betyr? Ifølge forsikringsselskapene er dette et kvalitetsstempel som viser at alarmen holder god kvalitet.

Ta tak og være en av de smarte. Skaff deg boligalarm og føl deg trygg. Det kommer til å lønne seg! Det er på tide at de 16% øker – flere burde kunne føle seg trygge og en alarm gjør nettopp dette.

Tagged ,