Boligalarm

Boligalarm før jul

Det nærmer seg jul og det er en tid hvor de fleste av oss har mer ting av verdi i huset og da er det surt om man opplever innbrudd. Men det finnes heldigvis gode måter å sikre seg på, har du for eksempel fått på plass boligalarm?

Julen er en spennende tid for de fleste, spesielt for barna. Det er julegaver som skal i hus, og de lagres på steder barna ikke skal finne dem. Disse gavene har gjerne store verdier, og er i emballasjen, hvilket er akkurat det innbruddstyver ser etter fordi det er lett å omsette. Spesielt i juletider.

Lett å beskytte boligen

Ja, det er faktisk ganske lett å få beskyttet boligen din før jul, og det er en veldig fin julepresang til hele familien. Om du ønsker å finne deg et selskap som kan sikre din bolig kan du selvfølgelig lete rundt selv og prøve å finne de beste tilbudene. Det finnes dog et bedre alternativ hvor du lar selskapene som tilbyr boligalarm, slåss over deg som kunde.

For å gjøre dette så finner du en anbudstjeneste på nett, som for eksempel Tjenestetorget. På denne siden legger du ut nødvendig informasjon om hva du faktisk ønsker og så er det opp til de forskjellige leverandørene å ta kontakt med deg og gi deg sine beste tilbud. Husk at for å kunne gi deg et endelig tilbud er det best om de også kommer på befaring, så velg ut noen gode alternativer fra de tilbudene du får og be disse komme på befaring til ditt hjem.

Ekstra utstyr og inkludert utstyr?

De fleste stedene har ekstremt mye spennende utstyr som i noen tilfeller er inkludert, spesielt om det er snakk abonnement. Andre ting kjøper du mot tilleggskostnad, og de fleste selskapene har det meste du trenger for å sikre huset mot brann og innbrudd på forskjellige måter. Det er for eksempel mulig å kjøpe elektriske kodelåser til inngangsdørene, hvilket gjør det vanskelig å bryte seg inn uten kode. Mens barna ikke trenger nøkkel, de får en kode de kan låse seg inn med.

Boligalarm gir ekstra trygghet til jul.
Det kan være ekstra viktig å få på plass boligalarm før jul.