Boligalarm

Elektriske låser gir deg mer fleksibilitet

Det finnes ikke noe som er mer irriterende enn å ha glemt nøkkelen sin. En låst dør kan by på mange utfordringer og gjøre dagen kjipere enn ønskelig. En elektrisk lås løser det problemet for alltid. Det dukker stadig opp flere elektriske låser på markedet og dette er noe mange av oss setter pris på. En kodelås gjør alt utrolig mye enklere.

Fleksibilitet i hverdagen

Du har sikkert opplevd at minstemann ringer mens du enda har flere timer igjen av jobbdagen for å trist fortelle at han glemte å ta med seg nøkkelen på skolen i dag. Da har du valget mellom å dra hjem tidligere fra jobb eller la guttungen vente timesvis på trappa. Om vinteren er ikke det sistnevnte et reelt valg. Konsekvensen er at du må ta igjen det tapte arbeidet og hverdagen din blir nok en gang utsatt for unødvendig stress.

En elektrisk lås betyr fleksibilitet. Det betyr at du ikke lenger trenger å bekymre deg for om noen har mistet nøkkelen sin.

Det gir deg også fleksibilitet i form av at du når som helst kan lukke opp døra for vaskehjelp, håndverkere og gamle tanter. Du kan til og med dra på joggetur eller luftetur med bikkja, uten at du trenger å ta med deg en nøkkel. Det er luksus!

Yale Doorman gjør huset ditt smart

Du har helt sikkert vært på et par middagsselskap der smartere hus blir et diskusjonsemne. Dette kan ha ført til at du har blitt ivrig på å gjøre huset ditt smart. En Yale Doorman er en investering i riktig retning.

I tillegg til at denne låsen gjør deg nøkkelfri, kan den også kobles mot din boligalarm. Det betyr at du kan låse opp og skru av din alarm samtidig, i tillegg til at du vil motta alle nødvendige beskjeder på telefonen din.

Du kan få beskjed om når barna har kommet hjem, du kan få beskjed om noen drar igjen, og alle varsler du måtte ønske kan ramle inn på skjermen din. Med andre ord får du full oversikt, en mer fleksibel hverdag og et tryggere hjem!