Boligalarm

Få varsel på telefonen når barna kommer hjem

Hadde det ikke vært litt greit om du kunne nyte de siste timene på jobb vel vitende om at samtlige familiemedlemmer har kommet seg hjem fra skolen? Dessverre kan ikke en boligalarm passe på at barna dine gjør leksene sine til avtalt tid, men den kan faktisk gi deg en beskjed om at de alle har kommet seg hjem fra skolen.

Varsling på app

En moderne boligalarm kan gi deg beskjed når noen kommer hjem eller når noen drar. Har du i tillegg en elektronisk lås som er koblet sammen med denne alarmen, har du laget et utmerket system for deg selv. Hver gang minstemann endelig har kommet seg inn døra, etter litt somling på veien hjem, får du varsling i appen din.

Hvis du plutselig kommer på at du burde vært hjemme fordi du skulle ha åpnet døra for en elektriker, kan du enkelt låse opp og skru av alarmen fra der du måtte befinne deg. Dette gir deg en enorm fleksibilitet i hverdagen.

Unngå stress

Både mødre og fedre lar seg ofte stresse over at de ikke er hjemme tidlig nok. Det betyr at barna selv må klare å komme seg hjem fra skolen og det kan fort by på en del følelser som tar stor plass.

Vi har alle vært der: Vi ser på klokka, prøver å jobbe, ser på klokka igjen, vurderer å sende melding, tør ikke sende melding, forsikrer oss selv om at de er store nok, prøver å jobbe litt igjen, ser på klokka. Slik er det ofte for foreldre som ikke helt har klart å vende seg til dette med at barna selv skal komme seg fra A til B.

I slike tilfeller er det absolutt viktigste for oss å få en beskjed om at alt har gått fint. Det er ikke alltid de små og mellomstore er så glad i å til stadighet måtte sende melding eller ringe til mor eller far. Derfor er det fint at det finnes løsninger som gjør foreldre roligere og barna firere.

Moderne boligalarm

En moderne husalarm har utrolig mange nyttige funksjoner og muligheter. Du kan få et smart hjem som til enhver tid er trygt og godt. Kanskje det er på tide å skaffe seg et nytt alarmsystem hjemme?

Tagged , ,