Boligalarm

Få varsling om skadedyr i hjemmet

Skadedyr er det få av oss som liker. Det er viktig å gjøre det man kan for å holde disse unna boligen. Visste du at du kan bli varslet dersom mus eller andre skadedyr dukker opp hjemme hos deg?

I så godt som hver eneste husstand finnes det minst én person som er redd for mus. Selv om denne redselen i seg selv bør være nok til å ha gjort noen tiltak, er det langt større problemer som står for tur hvis huset får besøk av en gjeng med skadedyr. Nå skal du få løsningen.

Det er for sent når du ser dem

Som med mye annet er det viktig å finne ut av det fort dersom mus eller andre skadedyr har inntatt boligen din. Når du selv ser dem er det ofte for sent, de kan da allerede ha gjort stor skade.

Heldigvis finnes det en løsning som gjør at både du og jeg kan få beskjed omgående. En boligalarm kan nemlig gi automatisk varsling dersom for eksempel mus sprinter over parketten din, kjellergulvet eller loftsgulvet.

Slik fungerer det

For å få varsling om skadedyr i hjemmet trenger du en moderne boligalarm som er tilknyttet trådløst nettverk og dermed kan gi deg beskjed direkte til telefonen din. Boligalarmen vil komme med en form for «musdetektor» eller «husdyrdetektor» som registrerer skadedyr som er på full fart inn i huset ditt.

Skulle dette skje, vil du bli varslet og du har da bedre muligheter til å løse problemet før det blir kritisk og før for mange skader har skjedd.

Smart med boligalarm

Dette er en av de mange grunnene til at det er smart å skaffe seg en ny boligalarm. Huset ditt vil bli tryggere og sikrere på alle måter. Du kan sove bedre om natta, vel vitende om at du har et system som slår alarm ved brann, innbrudd, vannskader og skadedyr.

Du kan også gjøre huset ditt mye smartere, ved å for eksempel kjøpe ekstrautstyr som elektronisk lås og smartplugger for belysning og annet elektrisk utstyr. Du får full kontroll rett i lomma – fra mobiltelefonen din.

Tagged ,