Boligalarm

Finn beste alarm til ditt hjem

Det er en rekke alarmselskaper på markedet. I Norge er Verisure og Sector Alarm de to største aktørene på markedet. For å finne den beste alarmen til din bolig, samt til best pris er det en rekke ting du kan gjøre. For det første så bør du sammenlikne prisene hos de ulike selskapene og sikre at du får et godt tilbud. I tillegg bør du se hva du får for pengene.

Alle vet at boligalarm gjør livet tryggere, men med dagens teknologi får vi også stadig smartere alarmer. I tillegg til boligalarm kan man installere smarte låser for ytterdøra, få varsel ved innbrudd, varsling ved vannlekkasje og mer. Når man implementerer flere av disse teknologiske fremskrittene får man det man kaller et smarthus. Har man penger å investere i egen bolig kan mange av disse teknologien gjøre livet enklere.

Den ordinære og gammeldagse alarmen står å uler ved innbrudd eller om du ikke husker koden. Denne er fremdeles på markedet, men du kan også velge å ha stillegående alarmer som er koblet opp mot alarmsentraler slik at vektere vil komme til boligen innen kort tid etter at alarmen har gått. Det er fordeler og ulemper med begge variantene. Den bråkte alarmen vil vekke familien og innbruddstyver bli advart. Dette kan gjøre at de tar med seg det som er mest tilgjengelig og løper ut igjen. Med andre ord så hindrer det at store verdier går tapt. Ved den stillegående kan man derimot lettere ta innbruddstyvene om vekterne rekker å komme til boligen i tide.

Uten at vi går inn på alle de ulike komponentene du kan kombinere med boligalarmen, så er det fint å vite hva som er på markedet. Du bør tenke gjennom hva du trenger og ha du eventuelt ønsker i tillegg. Både boligalarm og brannalarm er helt klart de to viktigste. For å få den beste alarmen til ditt hjem bør du sammenlikne de ulike leverandørene på både pris, alarmpakker og eventuelt tilleggskomponenter. Å hente inn tilbud kan ta mye tid, så ved å bruke anbudstjenester får du jobben gjort for deg. Da vil du bi kontaktet fra de ulike alarmselskapene med gode tilbud fordi de vet at de konkurrerer med andre for å få deg som kunde. Når du har funnet det beste tilbudet er det bare å bestille og la alarmselskapet installere.  Å installere boligalarm kan også gjøre at du får redusert forsikringspris, så husk å melde inn til ditt forsikringsselskap.

Tagged , ,