Boligalarm

Finn billigste boligalarm

Vurderer du å skaffe deg boligalarm så bør du sjekke rundt hos flere leverandører før du bestemmer deg. Det er nemlig penger å spare på å shoppe rundt litt. Her får du noen tips til hva du kan se etter.

Mange nordmenn har funnet ut at boligalarm er en god måte å sikre boligen i tilfelle brann eller innbrudd. Du er kanskje en av de som vurderer å skaffe deg alarm men som ikke har satt i gang enda? Det er en del ting man bør tenke på når man skal gå til anskaffelse av boligalarm. Det er som regel fristende å velge den billigste utgaven, men sørg for at den lave prisen ikke går ut over produktet. Du bør handle boligalarm etter ønsket produkt og tjeneste, og så finne den leverandøren som har nettopp den prisen du ønsker å betale.

Bruk anbudstjeneste

Dette er en veldig god måte å få gode priser på nettopp de produktene du ønsker. Her legger du nemlig ut en beskrivelse av hva du ønsker, og så lar du alarmselskapene ta kontakt med deg med sine tilbud. Du kan så gå gjennom tilbudene i ro og mak, og sette deg inn i betingelser knyttet til produkter og tjenester i avtalen. Når du har sett over alle tilbudene kan du velge ut noen av alarmselskapene som kan komme på befaring slik at du kan få et endelig prisoverslag og tilbud. Så kan du ta et valg basert på de tilbud du får fra de som kommer på befaring.

Husk at dette gjør forsikringen billigere

En av fordelene mange ikke tenker på at det man får billigere forsikring om man har sikret boligen godt. Ta gjerne kontakt med forsikringsselskapet ditt og hør hva som skal til for å få rabatter og hvor mye rabatt du kan få om du faktisk får på plass en skikkelig boligalarm og brannalarm. Forsikringsselskapene kan gi rabatter fordi du faktisk minimerer risikoen for at det skal bli store skader på bolig og innbo som følge av innbrudd og brann.

Boligalarm gir flere fordeler.
Du blir tryggere hjemme med boligalarm.