Boligalarm

Fjernstyr hjemmet

Visste du at du kan fjernstyre hjemmet ditt gjennom boligalarm? Det er faktisk fullt mulig, og her får du vite hvordan.

Vi nordmenn elsker å reise og selv om det bare er en helgetur på hytta så er det faktisk tid vi er borte fra boligen. Den tiden så er boligen sårbar og det kan skje ting som man ikke har kontroll på om man er et annet sted. Det trenger ikke nødvendigvis være tom bolig heller, det kan jo være at et av barna som er gamle nok til det er hjemme og du risikerer at det foregår en stor hjemme-alene fest som tar helt av. Så hva kan du gjøre?

Ta kontroll med boligalarm og mobil

Det høres ut som noe fra en science fiction film, men det er faktisk sånn i dag at du kan overvåke boligen din uten selv å være der. Første bud er å ha et godt system hjemme med boligalarm som er koblet opp mot sentral. Eller som du selv kan holde styring på over mobilen din. Du bør også vurdere å ha kamera strategisk plassert i boligen. Da får du enda bedre utbytte av funksjonene du bruker på mobilen. Det er derfor viktig at du sjekker at disse funksjonene er tilgjengelige når du kjøper boligalarm.

Sett på varmen og lyset fra et annet land

Når du er ute og reiser er det gjerne også slik at du ikke har varme eller lys på i boligen, annet enn de tidene du selv har bestemt via mobilen. Som du skjønner er det også andre fordeler med å fjernstyre hus via boligalarmen. Når du er på vei hjem, kan du sette på varme, lys, kaffemaskin eller andre maskiner du vil at skal ha noe klart når du trør inn døra. Etter lang reise er man gjerne ganske slitne, da er det godt å komme inn i perfekt temperert bolig. Du trenger ikke ha satt deg på flyet en gang for å gjøre det, du kan gjøre det hvor enn du er i verden og ha ting klart innen du kommer inn dørene hjemme.

En smartalarm gjør hjemmet ditt trygt.
Gjør hjemmet ditt smartere med boligalarm.