Boligalarm

Forhindre innbrudd med boligalarm

Har du tenkt over hvordan du kan sikre din bolig mest mulig mot innbrudd?

Det å oppleve ett innbrudd er krenkende på mange måter. Man mister verdier man har samlet og jobbet hardt for, men man mister også litt av sin personlige trygghet. Tyvene har tross alt kommet seg inn i det aller helligste, nemlig ditt hjem. Da gjelder det å finne gode måter å gjøre boligen trygg med innbruddsalarm slik at man minsker sjansen for at man skal bli utsatt for innbrudd.

Bli trygg med boligalarm
Føl deg trygg med boligalarm hjemme

Boligalarm tilknyttet alarmsentral

En av de aller beste metodene for å gjøre boligen trygg faktisk boligalarm som er tilknyttet til sentral med utrykning om alarmen skulle gå. Det finnes selvfølgelig mange andre alternativer som helt vanlig boligalarm uten tilknytning til sentral og dermed heller ingen utrykning. Denne alarmen forteller bare deg at det er noen i huset, og innbruddstyven, at han er oppdaget. Man må selv gå ned og sjekke hvem som er i huset og hva som skjer med de risikoer det innebærer.

Hold tyven unna og unngå innbrudd

Bli trygg med boligalarm hjemme
En boligalarm øker sikkerheten

En alarm som er tilknyttet en sentral med vektere har flere fordeler. For det første er det ikke bare du og tyven som hører alarmen. Det går også alarm på sentralen som da sender ut en vekter til boligen. Sørg for at boligen er godt merket med at boligen er knyttet til vaktsentral med utrykning. Det kan ha preventiv effekt slik at innbruddstyvene holder seg borte og velger en annen bolig. Men om de skulle velge din, kan det hende at de tar beina fatt når alarmen går. Dette gjør at de får gjort mye mindre skade enn hvis de har fritt spillerom og kan ta seg rundt som de vil i huset. Spesielt dersom du er ute og reiser er dette å regne som beste alarmen.

Pris på boligalarm

Prisene på alarm varierer ofte og det er derfor viktig å sammenligne før du velger. Sett deg først og fremst inn i hva som dekkes og hva du faktisk har behov for. Deretter sammenligner du pris slik at du er sikker på at du får det beste alternativet for deg. Med en boligalarm vil du både kunne skremme bort tyver og dermed forhindre innbrudd. Det gir deg med andre ord den ekstra kontrollen og oversikten når du er bortreist.

Tagged ,