Boligalarm

Full kontroll med boligalarm

Visste du at du kan ha full kontroll på boligen med boligalarm?

Mange er ikke klar over de mulighetene det gir å ha en god boligalarm, det er nemlig et utrolig spennende verktøy for så mangt. Mange skaffer boligalarm for å sørge for at bolig og familie er trygge. De ønsker at boligen og de i den skal få hjelp så fort som mulig om det skjer noe galt hjemme. For det er jo en frykt som ligger i oss alle, at vårt hjem og vår familie skal bli offer for kriminelle handlinger eller ulykker som for eksempel brann. Men det er andre ting også du kan få hjelp til av alarmselskapet.

Ha kontroll på huset uansett hvor du er.
Med smartalarm har du full kontrol på huset uansett hvor du er.

Tilleggsprodukter

De fleste selskaper har en app som du kan bruke til å styre hele huset om du vil. Du kan for eksempel styre lys og varme gjennom blant annet å kontrollere varmepumpa. Du kan få satt opp musedetektor for å forhindre skadedyr. Ved å ta i bruk panel for nattsikring, gjerne i flere etasjer, kan du sikre at det er lett for alle i familien å be om hjelp fort.

Foruten ild, så er det også andre elementer som kan gjøre skade på boligen og det er fuktighet og vann. Du kan plassere vanndetektor under vaskemaskiner, oppvaskmaskin og varmtvannsbereder for å oppdage eventuelle lekkasjer veldig fort. Fuktighet kan også være et stort problem om man bor i en bolig som har mye av det. Skaffer du klimasensor til boligen, kan du unngå for mye mugg og midd ettersom du kan justere temperaturen så det ikke er så fuktig. Denne er spesielt nyttig i gamle bygg som gjerne ikke har god nok isolasjon i vegg og gulv.

Få er smartere hus med boligalarm

For et smartere hus kan du skaffe deg en smartlås, som er en lås med kode. Denne er genial om du for eksempel skal ha håndverkere på besøk, og du kan gi dem en kode slik at de kommer seg inn, og du ser når de kommer og når de går. Da er det dessuten vanskeligere for dem å jukse på regningen, ettersom de har unik kode.