Boligalarm

Godt utvalg i alarmselskaper i Norge

Det er ikke noe problem å finne gode alarmselskaper i Norge så du har med andre ord godt utvalg om du skal ha boligalarm. Så hva bør du se etter når du skal finne det rette alarmselskapet for deg?

Det er stadig mer vanlig for nordmenn å skaffe seg boligalarm for å beskytte hjem, verdier i boligen og familie. Noe smarte grundere selvfølgelig har sett og det popper stadig opp nye selskap som tilbyr boligalarmer og andre produkter du kan bruke for å sikre hjemmet ditt. Det første og siste du alltid bør tenke på er det faktiske behovet du har. Med behovene dine menes det hva du faktisk har behov for med tanke på å sikre huset.

Hvilke produkter?

Et godt alarmselskap vil ha en rekke produkter som du kan ta i bruk for å sikre boligen din, være seg gode røykvarslere, brannalarm, branntepper, kameraovervåking og elektriske låser til husets ytterdører. De fleste gode alarmselskap vil ha alt dette på plass og de vil garantert tilby deg samtlige produkter om du ber om det. Det som skiller et godt selskap i fra et fantastisk selskap er at de tilbyr deg det du selv ber om og de trenger ikke prakke på deg masse tjenester og produkter du ikke trenger.

Bli trygg med boligalarm
Føl deg trygg med boligalarm hjemme

Hvilke tjenester?

De forskjellige selskapene tilbyr forskjellige tjenester og en vanlig tjeneste er abonnement. Det betyr at de selger deg tjenester og gjennom disse selger de eller leier de ut produktene som trengs i forbindelse med den tjenesten du kjøper. Det er selvfølgelig mulig å kjøpe produktene og gjøre selve overvåkingen selv uten abonnement. Her gjelder det for deg å finne ut hva du har mest bruk for og hvor mye du er villig til å betale for det du ønsker.

Finn riktig alarmselskap

Når du vet hva du vil ha kan du ta kontakt med forskjellige selskap eller du kan få dem til å ta kontakt med deg gjennom anbudstjenester hvor du legger ut hva du ønsker og de kontakter deg med tilbud. Så kan du sammenligne de boligalarm pris og vilkårene du får og dermed få beste pris og beste produkt.

Det er flere alarmselskaper å velge mellom i Norge, som Falck, Stanley Security, Nokas, Trygg Vakt, Sector Alarm, Verisure og Securitas Direct. Videre er det flere selskaper som ikke lengre driver med boligalarm, som Altibox, Hafslund Sikkerhet, Lyse, BKK, NorAlarm, Falken, Smartly og G4S.