Boligalarm

Huset ditt kan bli enda smartere

Vi lever i en verden hvor alt utvikles fort, smarte hjem er noe mange ønsker seg. Da kan det være lurt å begynne med en smart alarm.

Det finnes nå boligalarmer med egne apper som har mange nyttige funksjoner. Du har muligheten til å slå alarmen av og på uansett hvor du befinner deg, og du har i tillegg en aktivitetslogg på hånda. Denne gir deg en oversikt over hvem som låser seg inn i huset ditt. Hvis alarmen går av, blir du varslet via melding – dette er utrolig smart.

Ved å skaffe deg en slik alarm og medfølgende app får du også muligheten til å styre belysning og andre elektriske apparater du har i hjemmet.

Styr alarmen fra telefonen.
Enda smartere løsninger for boligalarm. Styr alarmen fra telefonen.

Vi har alle opplevd å være på vei til hytta og plutselig bli usikker på om vi faktisk husket å skru av ovnen – dette kan du nå gjøre fra mobilen. Hvor fantastisk er det ikke å ha full kontroll uansett hvor du befinner deg?

I tillegg til en smart alarm, finnes det også mange andre smarte løsninger. En smart lås kombinert med en smart alarm gjør at du ikke lenger trenger å dra hjem for å slippe inn håndverker, eller i de tilfellene hvor junior har glemt nøklene sine. Du kan fjernstyre dørlåsen og ha nøkkelfri tilgang til hjemmet. Alarmen gjør at du likevel alltid er trygg.

Som om ikke de nevnte funksjonene er gode nok grunner til å gjøre en oppgradering i hjemmet, er det også slik at flere alarmer kommer med temperaturvakt. Hvis temperaturen går over + 54° C tar kameraet i alarmen en serie bilder som sendes til ditt alarmselskap. Dette gjør at de da kan gi en hurtig og korrekt respons hvis uhellet først er ute.

Kanskje det er på tide at huset ditt blir enda litt smartere?