Boligalarm

Kan en boligalarm forenkle din hverdag?

En boligalarm kan ikke bare gjøre livet ditt tryggere, den kan også forenkle din hverdag om du tar i bruk alle funksjoner.

Smart bolig med boligalarm

Det er selvfølgelig avhengig av hvilken type boligalarm man har, men en boligalarm kan være med å gjøre huset veldig, veldig smart. Mange velger for eksempel en boligalarm som har kamera rundt om i boligen. Disse kameraene kan man selvfølgelig velge om man vil følge stasjonært i boligen eller om man vil følge dem via mobil og nettbrett.

Ha kontroll via app

Å følge boligen via app er en glimrende måte å følge opp huset når man for eksempel er på reise. Har man disse funksjonene så har man som regel også tilgang til en del andre funksjoner når man er ute og reiser. For eksempel kan man slå av og på enkelte lys i og utenfor boligen, slik at boligen ser bebodd ut selv om ingen er hjemme. Man kan også ha bestemte apparater som for eksempel radio og stereoanlegg som man kan slå av og på via app, slik at det kan høres ut som om det er folk hjemme. Skulle alarmen gå så er du sikker på at boligen besøkes av vektere som vil ha muligheter til å komme til boligen å avverge en eventuell krisesituasjon samt tilkalle de nødvendige etater. Du kan holde overblikk over hva som skjer ved å se på appen.

Alt i en app
Ha kontroll på huset via app

Fjernstyr boligen din

Men hvem har sagt at man trenger oppholde seg lenge fra hjemmet for å benytte seg av disse funksjonene? Ingen! Man kan fjernstyre kaffetrakteren slik at man får nykokt kaffe når man kommer hjem. Om det er kjølig ute kan man sette på varmeovnen i god tid før man kommer hjem. Har man elektriske låser kan man slippe inn folk som skal inn i boligen, uten at man behøver være der, som for eksempel egne barn eller håndverkere.

Å kjøpe boligalarm

Om du vurderer å kjøpe boligalarm, er det noen ting du bør sjekke først. Det aller viktigste er å finne ut hva du trenger og sjekke hva som inkluderes hos de ulike alarmselskap. Videre lønner det seg å sammenligne pris for å sikre deg et best mulig tilbud. Man trenger jo ikke å betale mer enn man må!

Tagged