Boligalarm

Sammenlign alarmselskaper

Boligalarm skal gi deg trygghetet i hverdagen, for deg og dine, og verdifulle gjenstander i din bolig. Visste du at du også kan få rabatt på din innboforsikring ved å installere en FG godkjent boligalarm? Det er altså flere fordeler ved å skaffe seg boligalarm.

For å finne den riktige boligalarmen i jungelen av alarmselskaper har vi en rekke gode tips til deg. I det norske markedet av boligalarmer har vi flere store aktører slik som Verisure, Sector Alarm, Falck og Nokas for å nevne noen. Det er viktig at du som forbruker finner en boligalarm som passer ditt behov best. Hva slags alarm dette er vil variere med eksempelvis type bolig du bor i, altså om du bor i hus eller leilighet. Hva pakkene hos de ulike alarmselskapene inneholder vil også variere, så vel som pris. Det er viktig å tenke på hvilket alarmselskap som rykker ut raskest etter at boligalarmen har blitt utløst. Det er tross alt denne tryggheten du betaler for. For å få svar på alt dette vil det lønne seg å sammenligne alarmselskaper. Det kan du enten gjøre ved å lese om hvert enkelt alarmselskap, eller du kan benytte deg av anbudstjeneste for å få uforpliktende, gode tilbud fra kjente selskaper.

Det gjøres stadig vekk tester av de ulike selskapene for å se hvem som er best på utrykking, hvem som får best omtale fra forbrukerne og det hentes inn statistikk fra Norsk kundebarometer. Verisure har kommet best ut flere ganger, men også Sector Alarm kommer høyt opp. Dersom du ønsker et kjent selskap som helt klart presterer, kan du med fordel velge Verisure eller Sector Alarm. Men det er ikke bare hvilket selskap du skal velge som spiller inn på valget om boligalarm. Hva slags boligalarm du er på jakt etter er også viktig. I dagens marked kommer det stadig flere tilleggskomponenter som du kan installere med din boligalarm. Du bør kartlegge dine behov, men også tenke på om du har planer om å oppgradere din boligalarm i senere tid. Tilleggskomponenter kan være smart lysstyring og varmestyring gjennom en applikasjon på mobilen din. Så vel som boligalarmer med kamera, sensor og annet.

Du må altså finne ut hva du er på jakt etter, deretter sammenligner du de ulike alarmselskapene og kan hente inn tilbud. Når du ser på de ulike tilbudene fra alarmselskapene, så husk at pris ikke betyr alt. Tryggheten om at de rykker ut når alarmen går spiller en viktig rolle. Lykke til på jakt etter boligalarm!

Tagged