Boligalarm, Yale Doorman

Smart hjem med Yale Doorman

Yale Doorman er den nye formen for lås til boligen din – den nye måten å sikre hjemmet ditt på. Det er en smart, elektronisk boliglås, som sikrer hjemmet ditt, dørene dine, vinduene dine og ellers verdier i boligen. Med Yale Doorman kan du glemme nøklene, for denne smarte dørlåsen gir høy sikkerhet og en enklere hverdag uten nøkler. Låsmekanismen velger du selv blant kode, brikke, fjernkontroll eller applikasjon på mobilen. Med så mange muligheter er Yale Doorman lett å like!

Yale Doorman er låsen for inngangsdøren din. Det smarte med en slik digital- lås er at dersom koden blir kjent eller kodebrikken kommer på avveie, kan du enkelt deaktivere disse selv og lage en ny kode. Yale Doorman kan også integreres i flere smartsystemer som enkelt kan styres gjennom en applikasjon på en smarttelefon. Nå kan du kombinere dørlåsing, alarmsystem og ellers andre smart hjem funksjoner. Både Verisure og Sector Alarm kan enkelt kommuniserer med Doorman.

Yale Window og Yale Balcony er for henholdsvis dine vinduer og balkongdører. Det er et lite tastatur der du velger en kode på 6 sifre. Ettersom tastaturet ligger i håndtaket og er så lite, virker det ikke skjemmende for det ellers utseendet i boligen.

Du finner dørhåndtaket i en rekke varianter. Det er tre forskjellige overflater: hvit, svart eller grått. Altså bør du finne et håndtak som matcher din dør. Om du er bekymret for forsikringene dine, så kan du slå deg til ro – Yale Doorman ble FG – godkjent i 2015. Prisen for Yale Doorman ligger på rundt 3500 til 4000kr, og er utviklet spesielt for skandinavisk klima som er motstandsdyktig mot kulde, varme, snø og regn. Det er altså et dørhåndtak som passer for både ytterdøren i hus og i leilighet. Du låser døren enkelt ved å trykke på en knapp, eller ved å aktivere automatisk låsing. Det er noen begrensninger for døren, slik som at maks antall nøkkelbrikker og brukerkoder per lås er på 10 stykker og maks fjernkontroller er på 5 stk. Det er vel uansett høyst usannsynlig at du trenger flere nøkkelbrikker enn 10.

Yale Window og Balcony er noe rimeligere og ligger på en pris rundt 2000 kroner.

Tagged ,