Boligalarm

Smart mens du er på ferie

Har du allerede planlagt en lengre tur til varmere strøk? Da håper jeg du har en moderne boligalarm som gjør at du kan føle deg trygg.

Oversikt over boligen

Det er mange av oss som bare elsker å reise på ferie, men vi ønsker at det vi eier her hjemme skal være trygt. Vi ønsker oss definitivt ikke noen ubehagelige overraskelser når vi kommer hjem igjen. En ny og moderne boligalarm løser dette problemet på elegant vis. Du kan nemlig få full oversikt over boligen din, selv om du ikke er hjemme.

Appen sier ifra

Dersom boligalarmen din skulle gå av mens du slikker sol i Spania vil du kunne få beskjed om dette og hva som var årsaken. Du vil hele tiden kunne få nye oppdateringer.

Du har da en app på telefonen din som fungerer som et varslingssenter. Er du i tillegg tilknyttet et alarmselskap kan du være sikker på at ting blir ordnet opp i selv om du ikke er til stede.

Styring av elektriske apparater

Hvor mange ganger har du ikke satt deg i bilen på vei til Gardermoen og dere08tter begynt å lure på om du husket å skru av lys, hårføner og kaffemaskin? Mest sannsynlig kan du ikke telle antallet på de fingrene du har.

Mange kan kjenne seg igjen i dette scenarioet og være enig i at det er utrolig irriterende. Noen ganger bestemmer man seg for å snu og kjøre tilbake for å sjekke, mens andre ganger har man rett og slett ikke tid. Da må man enten få noen andre til å sjekke eller «ta sjansen». Det sistnevnte fører ofte til at man kjenner det i magen helt til man er hjemme igjen – ikke noe ålreit hvis det er ferie som står for tur.

Med en boligalarm og litt ekstrautstyr som gjør huset ditt smart, får du plutselig muligheten til å styre elektriske apparater fra telefonen din. Det betyr at du kan skru lyset av og på, og i det hele tatt ha full kontroll. Høres ikke dette fristende ut? Alarm er alltid viktig, litt ekstra smart er det kanskje når du skal på ferie. Ikke utsett kjøpet, det er på tide å være smart.