Boligalarm

Spar på å bytte alarmselskap

Det er penger å spare om du bytter alarmselskap. Men hvordan kan du gjøre det og hvor ofte bør du sjekke?

Som med alle andre tjenester så lønner det seg å sjekke og se hvorvidt man bør bytte selskap eller holde seg der man er. Når det gjelder alarmselskap så er det jo en prosess som er litt avhengig av hvilket abonnement man har og hvilke produkter man har som gjerne går inn i en eventuell abonnementsavtale. Så hvordan går du frem?

Finn best pris og best produkt

Først av alt må du sette deg ned og se på hva er det du har om du allerede har en avtale med et alarmselskap. Hva har fungert bra for deg og hva har ikke fungert? Så må du gjerne sjekke ut litt hva de forskjellige tilbyr som er nytt. Det er nemlig mye utvikling i dette markedet og det kommer nye spennende produkter jevnlig. Så bestemmer du deg for hva slags produkt du ønsker og om du ønsker deg et abonnement knyttet til en vaktsentral eller bare selve produktene og holde oversikten selv.

Nå er jo selvfølgelig spørsmålet om du gidder kontakte alle selskapene selv eller om du faktisk ønsker å få selskapene til å kontakte deg. Er det sistnevnte det mest aktuelle for deg, så bør du benytte en anbudstjeneste kombinert med befaring fra de aktuelle kandidatene. Når du har funnet det beste tilbudet kan du enten ta det, eller bruke det til å se om ditt gamle selskap kan matche prisen og tilbudet.

Beskytt boligen din med boligalarm
Skaff deg en boligalarm og beskytt boligen din

Men hvor ofte?

Alle bør ha en runde en gang i året der man går gjennom de tjenester man har og ser hvorvidt det er penger å spare på noen av dem, eventuelt om man kan få bedre produkter og vilkår for samme prisen. Det trenger nødvendigvis ikke ta lang tid om man har all informasjon lett tilgjengelig. Da er det bare å få oversikten, og hente inn gode tilbud, før man så avgjør om man skal bli værende hos selskapene man allerede har avtaler med eller bytte til nytt selskap.