Boligalarm

Tidlig brannvarsling redder liv

Mange av oss elsker å tenne lys, og det er ingen hemmelighet at vi bruker mye elektrisitet. Det er mye som skal lades, mange dingser som trenger strøm og vi liker selvsagt å holde oss varme. Dette er også ting som dessverre kan føre til brann. Derfor er det viktig å ha tatt noen forhåndsregler.

Det er slik at tidlig varsling redder flest liv. Derfor det avgjørende å ha en god røykvarsler i hjemmet. Da kan man blant annet velge mellom ionisk røykvarsler eller optisk røykvarsler. For å ha enda bedre varsling kan man skaffe seg en seriekoblet boligalarm. Hvis du i tillegg har én røykvarsler i hvert rom, vil en brann kunne bli oppdaget og varslet tidlig.

Selv om høysesongen for brann er i desember, er det viktig å være trygg hele året. Dødsbranner skjer oftest i helgene og oftest om natten. Dette er enda et argument for å ha en god og trygg boligalarm som sier ifra hvis uhellet er ute.

Vi ønsker alle en trygg og god hverdag. Ikke minst er vi opptatt av at de vi bryr oss aller mest om er trygge. Pass derfor på at hele familien kan sove godt om natten. Bekymringene blir mindre hvis du vet at du har gjort alt du kan for å sikre boligen du bor i.

Åpen ild står for 23% av tilfellene av at det begynner å brenne. I julen er vi ekstra utsatt. Start allerede nå med å forberede deg, med å gjøre desember så trygg som overhode mulig.

Har du testet at alle røykvarslerne dine virker? Har du nok røykvarslere i boligen? Dette er viktige spørsmål du bør stille deg selv. Deretter bør du finne ut hva slags boligalarm du skal skaffe deg.

Husk: Tidlig brannvarsling redder liv. Pass på at familien din er trygg. Skaff deg brannalarm. Sov godt om natten.

Bli trygg med boligalarm
Føl deg trygg med brannalarm hjemme
Tagged , ,